18 Ekim 2008 Cumartesi

okey oynamak okey yuklemek okey indir

OKEY VE TAVLA OYNA ! Sitemiz yeniliklerle yayınını sürdürüyor. ÖZEL ÜYELİK artık aktif. 3 aylık özel üyelik ücreti sadece 60 YTL. Sitemizde OYUN OYNAMAK HALA ÜCRETSİZ. Ancak sitemizin bazı özelliklerinden sadece özel üyelerimiz faydalanabilecekler. İşte özel üyelerin ayrıcalıkları:
1-ÖZEL MESAJ ATABİLME
2- Açılan masalara sadece istenilen kişiler davet edilebilecek
3-Avatar olarak kullanıcı kendi resmini ekleyebilecek.
4- Özel üyeler dolu olan salonlara giriş yapabilecekler.. Özel Üyelik için

hakkari okey

Hakkarim.net Bildiginiz gibi Türkiye çapında büyük bir okey networkü sunuyor. Hakkarim.net okey serverlerinda anlık binlerce insan ücretsiz ve sıcak bir şekilde okey oynayabiliyor. Okey oyunu Türkiye'de çok popüler ve bildik bir oyundur. Özellikle cafe ve eglence yerlerinde yüzbinlerce insan bu oyunu oynarken aynı zamanda internet üzerinden canlı ve anlık olarak 40 -50 bin insan online okey oyunu oynamakta. Böylece bu okey oyununda insanlar dışarı çıkmadan cafe bar dolaşmadan okey oyunu oynayabilmekte. Evlerinde sıcak çayları eşliginde okey oynarken sohbet edebilmekteler.

13 Ekim 2008 Pazartesi

hakkarim oyunu

Hakkarim isimli okey programı ve oyun programları ile Program ile 34 Oyunu, 51 Oyunu, 101 Oyunu, Okey Oyunu ve Kdvli Okey Oyunu (ayrıca banko oyunu olarak da bilinir) oynayabilirsiniz. 34, 51 ve 101 Oyunu birbirine benzer kurallar içerir ve okey taşları ile oynanır. Bazı yörelerde 51 Kağıt Oyunu olarak oynansa da okey taşları ile oynamak daha eğlencelidir. Hakkarim online oyun rehberi..

12 Ekim 2008 Pazar

Hakkari wikipedia

Ünlü bilgi sitesi wikipedia.org sitesinde Hakkari ili hakkında şu bilgiler yer alıyor:

Hakkâri ili, Türkiye Cumhuriyeti'nin Doğu Anadolu Bölgesi'nde yer alan bir ildir. Yüzölçümü 7121 km² olan bir ildir. 2006 yılı nüfus sayımına göre nüfusu 236.581'tir.

Doğusunda İran ve güneyinde Irak ile komşu olan Hakkari'nin batısında Şırnak, kuzeyinde ise Van illeri vardır. Hakkari'nin dört ilçesi bulunmaktadır:
Hakkâri
Yüksekova
Şemdinli
Çukurca

En yüksek noktası 4150 metreye ulaşan Cilo Dağları, Hakkari'dedir.

Sırasıyla Hurri ve Urartu Krallıkları'nın parçası olan Hakkari, Pers Krallığı'nın egemenliğinden sonra Arap egemenliğine geçmiştir. Daha sonra Selçuklular'ın kontrolüne giren kent, 1536'da Osmanlı İmparatorluğu topraklarına katılmıştır.

Geçim kaynaklarının başında hayvancılık ve sınır ticareti gelen Hakkari'de hayvancılığın terör, sınır ticaretininse Irak savaşı nedeniyle darbe yemesi nedeniyle işsizlik çok yüksek düzeydedir.

9 Ekim 2008 Perşembe

okey oyunu kurallari

Gold Üyelik nedir
Cafe Gold nedir
Arkadaşım Nerede ? özelligini kullanma
Yöneticiler kimlerdir
34 Oyunu, 51 Oyunu ve 101 Oyunu Kuralları ve bilgiler
Nasıl Oynanır nasıl kuralları vardır?
Çekiliş yapmak için oyun kurallari
Üye Olma
Oyunu Yüklemek ve oynamak

4 Ekim 2008 Cumartesi

online hakkarim rehberi

Hakkarim nokta org sitesi olarak uzun süredir , yaklaşık 11 aydır sizlere online olarak hakkari ili hakkında bilgiler sunmaktayız. Ülkemizin bu güzel ili hakkari hakkinda blog sitesi olan hakkarim sizlere en iyi bilgi ve resimleri sunmak amacıyla kurulmuştur. Hakkarim sitesi için şimdi blog yazarları aranmaktadır. Sizde Hakkari hakkında birşeyler yazmak eklemek istiyorsanız tek yapmanız gereken bizimle iletişim kurmak ve yazılarınızı, resimlerinizi bize göndermek

Hakkari tanıtım videosu

Güzel illerimizden birisi olan hakkari iline ait , hakkari valiliği tarafından hazırlanan güzel videoları sizlere sunmak istiyorum. Hakkari videoları, hakkari tanıtımı ve hakkari multi media sunumları sizler için.

Hakkari hakkinda

Hakkari Hakkında Genel Bilgiler Şöyle:

Yüzölçümü: 9.521 km² Nüfusu: 172.479 (1990)
İl Trafik No: 30

Derin ve uzun Zap Vadisi’nin güney yamaclarına kurulu olan ve dört bir yanı dağlarla çevrili bir şehirdir Hakkari; Türkiye haritasının güneydoğu köşesinde en uçtaki konumuyla ve İran - Irak sınırındaki 343 km. sınır şeridine sahiptir.
İlçeleri: Hakkari ilinin üç ilçesi vardır bunlar; Çukurca, Şemdinli ve Yüksekova’dır.

hakkari blogu

Hakkari blog sayfasına hoş geldiniz.
Hakkarim org size hakkari ili hakkında bilgi vermek ve hakkari ilini sanal ortamda
tanıtmak amacıyla tasarlanmış bir blogtur. Hakkari iline ait bütün bilgi ve belgeleri bu blogda bulabilirsiniz. Hakkarim hakkında daha çok bilgi için lütfen hakkımızda kısmını ziyaret ediniz. Hakkarim.org hakkarim haberleri sitesi.